Welkom bij Studio Sylvia cursus bruidskapsels maken

Leer kapsels maken

kleine groepen veel aandacht

Zelf al meer dan 1200 bruidjes mooi gemaakt

RUIM 18 JAAR ERVARING

LEER DE LAATSTE TECHNIEKEN

Cursus bruidskapsels maken

Je leert in deze cursus verschillende opsteektechnieken, krultechnieken, glanzend en pluisvrij werken, vullingen maken en toepassen, hairextensions verwerken etc. Door veel te oefenen, technieken door elkaar te gebruiken en te variëren zal je bij alle bruidjes een passend kapsel kunnen maken. 

Ook het plaatsen van haaraccessoires en sluiers en andere praktijk tips komen aan bod zoals; hoe maak je een planning, hoe werkt een proefsessie, hoe bereik je bruiden, hoe bereken je tarieven, verhuren of verkopen extensions etc. Ik leer je vanuit mijn ervaringen.
 
Ik ben ruim 15 jaar bruidsstyliste en heb veel van mijn kapsels zelf bedacht, elk trouwseizoen kom ik weer met nieuwe ideeën, technieken en kapsels.
Voor het volgen van de cursus bruidskapsels maken heb je geen kappersopleiding nodig, maar wel veel creativiteit, geduld en feeling voor haar.

Naast deze cursussen geef ik ook een Masterclass Bridal Hairstyling voor de gevorderde hairstylistes om specifieke kapsels te trainen en nieuwe technieken te leren. En extra lessen voor veel nieuwe kapsels en inspiratie om op te doen